Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Representatief kantoorgebouw gelegen op ware zichtlocatie vanaf de A7!

Voor de verkoop en verhuur bieden wij dit kantoorgebouw van ca. 1.610 m² groot aan, verdeeld over 2 bouwlagen en bestaat uit een entree met twee gespiegelde vleugels. Het object is voorzien van veel licht en heeft een moderne uitstraling. De ruime kavel biedt zeer ruime parkeergelegenheid, namelijk 43 parkeerplaatsen. Het pand is voorzien van een liftinstallatie en kan tevens makkelijk separaat worden verhuurd door de gunstige indeling en de zelfstandige voorzieningen per vleugel/verdieping.

Het is ook mogelijk om gedeelte (de helft) van het gebouw te kopen of te huren.

Totale huuropbrengst:
Het object wordt voor een korte periode terug gehuurd door de huidige gebruiker. Huidige huuropbrengst is op aanvraag beschikbaar.

Locatie:
Het object ligt op circa 2 kilometer afstand van de dichtstbijzijnde rijksweg, de A6 en A7. De afstand tot het spoorwegstation Sneek of Heerenveen is circa 15 kilometer.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

Kadaster:
Langeweer, sectie B, nummers 4426, 4491 en 4492.

Bestemmingsplan:
"Joure - Bedrijventerreinen", met bestemming Bedrijventerrein, functieaanduiding 'kantoor'.

Zekerheidsstelling:
Verhuur: uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één bruto kwartaalverplichting.
Verkoop: waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
Beschikbaar op aanvraag.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.