Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Representatief kantoorgebouw nabij A6 te koop!

De propositie betreft een kantoorgebouw met energielabel B dat oorspronkelijk in 1992 is gebouwd en vervolgens in 2009 aan de achterzijde is uitgebreid. De totale oppervlakte bedraagt ca. 945 m² VVO. Hierbij behoren 28 parkeerplaatsen gelegen op het buitenterrein. Het object vormt samen met twee andere panden een kleine kantorenconcentratie aan de doorgaande Nagelerweg. Aan de overkant van de weg is een bedrijventerrein gelegen, waaronder een kleinschalige woonboulevard.

Het object is in een goede staat van onderhoud. Het gebouw is voorzien van een centraal luchtbehandeling (ventilatie) systeem aangevuld met koelunits per vertrek.

Totale huuropbrengst:
Het object wordt voor een korte periode terug gehuurd door de huidige gebruiker. Huidige huuropbrengst is op aanvraag beschikbaar.

Locatie:
Het object ligt op circa 3 kilometer afstand van de dichtstbijzijnde rijksweg, de A6. Daarnaast kan men gebruik maken van busvervoer.

Bereikbaarheid:
Het object heeft een goede bereikbaarheid met zowel openbaar als eigen vervoer.

Kadaster:
Noordoostpolder, sectie AZ, nummer 6755, 8201 en 11730.

Bestemmingsplan:
"de Zuidert", met als enkelbestemming 'Kantoren'.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs en huurprijs:
Beschikbaar op aanvraag.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.