Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Nieuw te realiseren hal met kantoorruimte!

In de directe nabijheid van de A1 kan een bedrijfshal van circa 475 m² gehuurd worden. De bedrijfshal kan in korte tijd gerealiseerd worden. Het is van belang dat een mogelijk geïnteresseerde minimaal 500 m² kantoorruimte ook benodigd is. De hal wordt gerealiseerd aan kantoorgebouw ‘Black Box’ op het handelspark De Weteringen. Op het terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. Graag treden wij in overleg met u omtrent de mogelijkheden.

Opleverniveau:
Is in overleg.

Bereikbaarheid:
Het gebouw is gelegen op zicht van de A1, bij de afslag Deventer-Oost. De locatie is goed te bereiken met eigen vervoer, op circa 2 autominuten afstand van de snelweg A1 (Amsterdam – Hengelo). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Er is een busverbinding vanaf het bedrijvenpark naar het NS station Deventer. Het stadscentrum is binnen 10 autominuten te bereiken.

Metrages en huurprijzen:
Nieuw te realiseren bedrijfsruimte beschikbaar van ca. 475 m² v.v.o. voor € 60,- per vierkante meter per jaar.
Kantoorruimtes beschikbaar van ca. 500 - 1.000 m² v.v.o. voor € 100,- per vierkante meter per jaar.

Tot de algemene meters behoren:
- Verkeersruimtes;
- Sanitaire voorzieningen;
- Gezamenlijke vergaderruimtes;
- Gezamenlijke pantry.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn meer dan 40 parkeerplaatsen aanwezig. Parkeerplaatsen € 200,- per plek per jaar.

Waarborgsom:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Omzetbelasting:
Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze unieke zichtlocatie!
De 4 afbeeldingen schetsen een beeld van hoe het binnen zou kunnen worden ingericht.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.