Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

A1 zichtlocatie!

Het object, ook wel de ‘Black Box’ genoemd, gelegen op het handelspark De Weteringen is gebouwd in 2002. Het object is gelegen op een absolute zichtlocatie aan de A1 met dagelijks meer dan 100.000 passanten.

Het object heeft momenteel een totale oppervlakte van 1.570 m2. In het gebouw is er 1.000 m² kantoorruimte beschikbaar. Units vanaf 175 m² worden voor de verhuur aangeboden.
Het is mogelijk een bedrijfshal van circa 475 m² te realiseren. Op het terrein zijn meer dan 40 parkeerplaatsen.

Opleverniveau:
Momenteel worden de kantoorruimtes gerenoveerd en met hoogwaardig afwerkingsniveau opgeleverd.

Bereikbaarheid:
Het gebouw is gelegen op zicht van de A1, bij de afslag Deventer-Oost. De locatie is goed te bereiken met eigen vervoer, op circa 2 autominuten afstand van de snelweg A1 (Amsterdam – Hengelo). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Er is een busverbinding vanaf het bedrijvenpark naar het NS station Deventer. Het stadscentrum is binnen 10 autominuten te bereiken.

Metrages en huurprijzen:
Kantoorruimtes beschikbaar van ca. 175 - 1.000 m² v.v.o. voor € 100,- per vierkante meter per jaar.
Nieuw te realiseren bedrijfsruimte beschikbaar van ca. 475 m² v.v.o. voor € 60,- per vierkante meter per jaar.

Tot de algemene meters behoren:
- Verkeersruimtes;
- Sanitaire voorzieningen;
- Gezamenlijke vergaderruimtes;
- Gezamenlijke pantry.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn meer dan 40 parkeerplaatsen aanwezig. Parkeerplaatsen € 200,- per plek per jaar.

Waarborgsom:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Omzetbelasting:
Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze unieke zichtlocatie.
De 4 afbeeldingen schetsen een beeld van na de renovatie. Benieuwd naar het afwerkingsniveau? Maak een afspraak om het te komen bekijken!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.