Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Voor de verhuur bieden wij deze multifunctionele en zeer centraal gelegen kleinschalige bedrijfsruimte van ca. 140 m² aan. Het object is gelegen aan de rand van het centrum aan de Langelermaatweg 197-29 te Hengelo. Het object maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft een zelfstandige unit met eigen loopdeur, overheaddeur, meterkast en een entresolvloer.

Locatie:
Het object is gelegen aan de Langelermaatweg. Deze weg verbindt het centrum van Hengelo met het bedrijventerrein 'Kanaalzone'. Hierdoor is zowel de binnenstad als de snelweg A35 goed bereikbaar. Hengelo is na Enschede, Zwolle en Deventer de vierde stad van Overijssel. Hengelo wordt gezien als een (voormalige) industriestad. Doordat de stad in het verleden veel werkgelegenheid bood in de metaalindustrie, heeft Hengelo de bijnaam 'metaalstad' gekregen. Daarnaast zijn er van oudsher grote elektronische en chemische bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de rand van het centrum van Hengelo. De Langelermaatweg staat in directe verbinding met de Breemarsweg en de Haaksbergerstraat, een belangrijke doorgaande weg en bevindt zich op circa 5 minuten rijafstand vanaf de rijksweg A35. In de directe omgeving zijn meerdere units aanwezig alsmede woonhuizen.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 90 m²
Eerste verdieping: ca. 50 m²

Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van o.a.:
- elektrische overheaddeur;
- LED-verlichting;
- vlakke betonvloer v.v. coating;
- entresolvloer;
- pantry;
- toilet.

Parkeergelegenheid:
Parkeren is mogelijk aan de voorzijde van het object.

Huurprijs:
€ 775,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Bestemmingsplan:
"Hengelo Zuid - Berflo Es e.o." met als enkelbestemming "Bedrijf".

Kadastrale gegevens:
Gemeente Hengelo, Sectie D, Nummers 14890 en 14891

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één bruto kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van onderhavig bedrijfsobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.