Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Beleggingspropositie op een zeer centrale locatie!

Voor de verkoop bieden wij dit volledig verhuurde beleggingsobject, bestaande uit een verhuurde winkel op de begane grond met bovenwoning, alsmede 7 zelfstandige wooneenheden verdeeld over 3 bouwlagen aan. Dit betreffen 3 tweekamerappartementen op de begane grond, 2 tweekamerappartementen op de 1e verdieping en 1 tweekamerappartement en 1 studio op de 2e verdieping. De combinatie van commerciële ruimte en bewoning met in totaal 9 huurders, maakt dat het beleggingsrisico voor dit object laag is door risicospreiding. De appartementen zijn in 2016 gesticht waardoor de staat van onderhoud goed is. De locatie nabij het centrum van Enschede is zowel populair bij woningzoekenden, als bij winkeliers. De huurovereenkomst van de commerciële ruimte loopt in ieder geval tot 1 januari 2028.

Bent u op zoek naar een toekomstbestendige en goed-gespreide belegging in een groeiende stad? Dan is dit uw kans.

Huuropbrengst:
Op aanvraag beschikbaar.

Locatie:
Het object is gelegen aan de Kuipersdijk 91-95 aan de rand van het stadscentrum van Enschede. In de directe nabijheid zijn met name woningen en enkele winkels waaronder een supermarkt gesitueerd. In het verlengde van de Kuipersdijk aan de Beltstraat, is het vernieuwde ziekenhuis Medisch Spectrum Twente gelegen, alsmede het stadshart met winkels (G.J. van Heekplein) van Enschede.

Bereikbaarheid:
De propositie is goed bereikbaar. Een bushalte is gesitueerd op steenworpafstand en het CS station van Enschede op loopafstand (circa 10 minuten). De Kuipersdijk is direct ontsloten via de Varviksingel, welke in verbinding staat met de Zuiderval richting de Rijkssnelweg A35.

Kadaster:
Gemeente Enschede, sectie E, nummer(s) 553 en 1400.

Bestemmingsplan:
"Getfert-Perik-Hogeland Noord", met als enkelbestemming 'Wonen'.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
Per direct.

Vraagprijs:
Beschikbaar op aanvraag.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, onder bezwaar van huur.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze belegginspropositie!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.