Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Duurzaam en hoogwaardig afgewerkt bedrijfsobject op uitstekende locatie!

Algemeen:
Bent u een ondernemer met oog voor detail en duurzaamheid? Op bedrijvenpark de Marssteden is dit representatieve, hoogwaardige en energieneutrale bedrijfsobject voor de verhuur en verkoop beschikbaar. De kantoorruimte is hoogwaardig en modern afgewerkt. Recentelijk is het dak voorzien van 38 zonnepanelen (en nieuwe dakbedekking), is het pand volledig geïsoleerd en voorzien van ledverlichting. Qua duurzaamheid en afwerking het object van een zeer hoog niveau. Het object heeft dan ook energielabel A++++!

Het object heeft een totale oppervlakte van circa 400 m², verdeeld over twee lagen. De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en de kantoorruimte op de verdieping. De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een overheaddeur. De kantoorruimte kan separaat worden bereikt middels een loopdeur. Met minimale aanpassingen kan de ruimte op de begane grond eventueel ook in gebruik worden genomen als kantoorruimte. Deels is deze al als zodanig ingericht. Het object beschikt over voldoende daglicht. Tot het object behoren 5 parkeerplaatsen op het bijbehorende terrein, met een dubbele elektrische laadpaal. Tevens is recentelijk een overkapping gerealiseerd aan de zijkant van het object waardoor overdekte buitenopslag mogelijk is. Deze ruimte is middels een hekwerk afgesloten.

Bereikbaarheid:
Het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De op- en afrit van de A35 is op circa 5 minuten rijafstand gelegen. Op loopafstand is een bushalte aanwezig, welke in directe verbinding staat met het centraal NS-station van Enschede.

Parkeergelegenheid:
Bij het object behoren 5 parkeerplaatsen met elektrische laadmogelijkheid, welke op het bijbehorende buitenterrein zijn gelegen.

Metrages:
- Bedrijfsruimte ca. 150 m²
- Kantoorruimte ca. 150 m²
- Opslag buitenruimte ca. 100 m²
- Totaal ca. 400 m²

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief onderstaande voorzieningen:

Bedrijfsruimte:
- roldeur;
- alarminstallatie;
- airco;
- verwarmd middels radiatoren;
- toiletten;
- brandslanghaspel
- vrije hoogte van ca. 3,3 meter;
- CV en magazijnruimte.

Kantoorruimte:
- zeer hoogwaardige binnenafwerking;
- entree;
- alarm;
- meterkast;
- CV installatie;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- hardhouten vloeren;
- ventilatie;
- airco;
- sfeervolle scheidingswanden v.v. veel glas;
- toiletten;
- pantry met koelkast, boiler en combimagnetron.

Bestemmingsplan:
Het object valt binnen bestemmingsplan ‘Marssteden 2005’ met als enkelbestemming: bedrijven 3.2.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Lonneker, Sectie N, Nummer 10529, Grootte ca. 271 m².

Zekerheidsstelling:
Verkoop: Koper dient een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten.
Verhuur: uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één bruto kwartaalverplichting.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze unieke bedrijfshal op zichtlocatie!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.