Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

A1 Zichtlocatie te huur op het grootste bedrijventerrein van Deventer!

Algemeen:
Het betreft een kantoorgebouw op een absolute zichtlocatie vanaf de A1. Hierdoor is reclamevoering zeer goed mogelijk! Het object is circa 2.875 m² groot en is deels verhuurd. Het object is voorzien van 140 zonnepanelen met optimizers. Het object heeft een zeer ruim parkeerterrein. Tevens beschikt het object over uitgebreide camerabewaking.

Locatie:
Het object is gelegen aan de Keulenstraat op het bedrijventerrein Kloosterlanden van Deventer. Kloosterlanden is met 300 bedrijven het grootste bedrijventerrein van Deventer. Op het bedrijventerrein zijn kleine maar ook grote productiebedrijven te vinden. Kloosterlanden heeft een paar grote terreinen met kantoorpanden. Het betreft een A1 zichtlocatie waar elke dag meer dan 100.000 passanten langs dit unieke pand rijden.

Bereikbaarheid:
Door de ligging en parkeergelegenheid is het object uitstekend te bereiken met eigen en openbaar vervoer. Het object beschikt over een eigen parkeerterrein met 88 parkeerplaatsen. De afrit A1 Deventer is op minder dan 5 autominuten gelegen van het object. Lijnbus 7 stopt op steenworp afstand van het object en staat in directe verbinding met Centraal Station Deventer.

Parkeren:
Het object heeft een eigenparkeerterrein met 88 parkeerplaatsen. Door middel van nummerherkenning wordt toegang verleend aan het parkeerterrein.

Opleveringsniveau:
Oplevering in de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten met o.a. de navolgende voorzieningen:
- Systeemplafond met ledverlichting;
- CV Installatie (bouwjaar 2020);
- Topkoeling;
- Lift;
- Pantry's;
- Kabelgoten voorzien van wandcontactdozen en aanwezige utp bekabeling;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Uitgebreid camerasysteem.

Metrage en huurprijs:
Begane grond: 640 m² beschikbaar;
Eerste verdieping: 565 m² beschikbaar;
Tweede verdieping: 760 m² beschikbaar;
Derde verdieping: 260 m² beschikbaar.

Het gehuurde wordt aangeboden voor € 75,- per m² per jaar en € 250,- per parkeerplaats per jaar.

Bestemmingsplan:
'Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord', met als enkelbestemming kantoor.

Zekerheidsstelling:
Bij verhuur is het uitgangspunt dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.