Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Modern bedrijfsobject in het Havengebied van Enschede!

Voor de verhuur is dit moderne bedrijfsobject per 1 januari 2024 beschikbaar. Het betreft een courante en functionele bedrijfsruimte met een ruim, verhard en omheind buitenterrein in het havengebied van Enschede. De bedrijfshal kent een goede vrije hoogte van circa 7 meter.

Het object is gebouwd in 2014 en is circa 725 m² groot, met een buitenterrein van circa 750 m². Op de begane grond aan de voorzijde is een commerciële ruimte met gietvloer gesitueerd welke zich uitstekend leent voor ondergeschikte verkoop van goederen. De ruime bestemming van bedrijvigheid t/m de categorie 5.1 maakt het ook mogelijk dat zowel opslag-groothandelsbedrijven als zware productiebedrijven zich hier mogen vestigen.

LOCATIE
Het Havengebied is een grootschalig bedrijventerrein, dat gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van middelgrote en grote bedrijven in de sectoren industrie, distributie, handel en bouw.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Een bushalte bevindt zich op loopafstand en het object beschikt over ruime eigen parkeervoorzieningen. Binnen 2 autominuten is de Rijkssnelweg A35 bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte ca. 615 m²
Kantoorruimte ca. 110 m²
Buitenterrein ca. 750 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

* Gladde betonvloer;
* Overheaddeur;
* Loopdeur zijkant;
* Gasheater;
* Pantry;
* TL-verlichting inde bedrijfsruimte;
* Verwarming;
* 2 toiletten;
* Vrije hoogte van ca. 7 meter;
* Systeemplafonds in de kantoren.

HUURPRIJS
€ 4.000,- per maand, te vermeerderen met BTW

PARKEREN
Op eigen terrein is zeer ruime parkeergelegenheid.

BESTEMMINGSPLAN
“Havengebied - Westerval Noord” met enkelbestemming “Bedrijventerrein", met de functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 5.1".

ZEKERHEIDSTELLING
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

AANVAARDING
Per 1 januari 2024.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.