Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Nieuw te bouwen bedrijfsruimte!

Voor de verhuur bieden wij deze moderne nieuw te bouwen bedrijfsruimte van totaal ca. 1.035 m² aan. De hal wordt gerealiseerd op een goede locatie in Enschede en kent een courtante verhouding van ca. 41,5 x 25 m. Het object krijgt een unieke uitstraling door de moderne vormgeving en de glazen hoek-pui. De hal wordt gebouwd op een ruime kavel van ca. 3.324 m² waardoor manoeuvreren, parkeren en eventueel opslaan op eigen terrein zeer goed mogelijk is. Tevens ligt de kavel op een ware zichtlocatie in een bocht, aan een van de drukkere doorgaande wegen binnen het havengebied van Enschede. Hierdoor zijn reclame uitingen zeer goed mogelijk.

Opleverniveau:
De bedrijfsruimte wordt voorzien van:
- 1 overheaddeur;
- vrije overspanning van ca. 12,50 meter
- goede vrije hoogte van ca. 10,30 meter
- hoekgevel v.v. grote glazen pui;
- gevels afgewerkt met sandwichpanelen en borstwering;
- betonnen vloeren;

Bereikbaarheid:
De nieuw te bouwen bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein ‘Havengebied’, dat zich kenmerkt door de aanwezigheid van voornamelijk industriële (maak)bedrijven en groothandelsbedrijven. Het ‘Havengebied’ is het oudste en grootste bedrijventerrein van Enschede. Op ca. 1,5 km afstand is de op-/afrit van de Rijksweg A35 gelegen. Hierdoor is de bereikbaarheid zeer goed te noemen.

Metrage:
Bedrijfsruimte met ruim buitenterrein van ca. 1.035 m².

Huurprijs:
Op aanvraag

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Waarborgsom:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Omzetbelasting:
Ja.

Aanvaarding:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze unieke bedrijfshal op zichtlocatie!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.