Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Beleggingsobject in Zutphen!

Algemeen:
Voor de verkoop bieden wij dit bedrijfscomplex aan in verhuurde staat. De propositie bestaat uit veertien bedrijfsunits gelegen aan de Industrieweg 99. Het complex is gebouwd in 1948. Het gebouw is gemoderniseerd, gerenoveerd en opgedeeld in bedrijfsruimtes.

Het object is ook in combinatie met Industrieweg 99q-x te koop. De Industrieweg 99q-x bestaat uit acht bedrijfsruimtes in verhuurde staat.

Locatie:
De propositie is gelegen op bedrijventerrein “De Mars”. Dit bedrijventerrein is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland en telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Provincie, gemeente en de ondernemers slaan de handen in één om door herontwikkeling “De Mars” beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendiger te maken.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. Middels de N348 is de A1 op slechts 5 minuten afstand gelegen.

Parkeergelegenheid:
Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling en oppervlakte(en):
- Unit A 40 m²
- Unit B 18 m²
- Unit C 60 m²
- Unit D 30 m²
- Unit E 30 m²
- Unit F 80 m²
- Unit G 40 m²
- Unit H 50 m²
- Unit J 170 m²
- Unit K 110 m²
- Unit L 110 m²
- Unit M 110 m²
- Unit N 110 m²
- Unit P 170 m²

Totaal 1.128 m²
De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief.

Het geheel is voor circa 90% verhuurd. De totale huuropbrengsten zijn circa € 61.000,- per jaar. De totale markthuurwaarde bedraagt circa € 75.000,- per jaar.

Opleveringsniveau:
In huidige staat 'as is where is'

Vraagprijs:
Vraagprijs is op aanvraag. Indicatie van de vraagprijs is een Bruto Aanvangsrendement van 9% k.k. van de markthuurwaarde.

Bestemmingsplan:
"De Mars midden en noord", met als enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 3.2'.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zutphen
Sectie: K
Nummers: 820
Grootte: 2210 m²
Het perceel wordt bij verkoop gesplitst.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.