Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Algemeen:
Voor de verhuur bieden wij u aan een volledig te renoveren en “turn-key” op te leveren kantoorgebouw. Het kantoorgebouw ligt op een ultieme zichtlocatie langs de Rijkssnelweg A1 in de directe nabijheid van Hotel Van der Valk en is gelegen aan de Hazenweg 61 te Hengelo (O).

Het kantoorgebouw zal volledig worden gerenoveerd en verduurzaamd (energielabel A+) en er bestaat de mogelijkheid tot het bijbouwen van een bedrijfsruimte op eigen terrein.

Indien gewenst bestaat tevens de mogelijkheid tot het bij bouwen van een bedrijfs-/opslagruimte aangrenzend aan het bestaande kantoorpand.

Locatie:
Het object is gelegen aan de Rijkssnelweg A1 (Richting Amsterdam en Berlijn) aan afrit 30 Hengelo, Borne. Het object heeft een duidelijke zichtlocatie van de A1 en is gesitueerd op het hoogwaardige kantorenpark Westermaat Noord.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op het kantorenpark ‘Westermaat’ en is uitstekend bereikbaar met eigen en vrachtvervoer, mede doordat het object direct gelegen is aan de op- en afrit van de A1. Het NS trein- en busstation is gesitueerd in het centrum van Hengelo op circa 5 minuten rijafstand. In de directe omgeving zijn meerdere bushaltes gelegen op loopafstand.

Parkeergelegenheid:
Op het eigen terrein bevinden zich circa 80 parkeerplaatsen.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het object bedraagt circa 2.450 m² en is als volgt onderverdeeld:
Begane grond Kantoorruimte 650 m²
Eerste verdieping Kantoorruimte 680 m²
Tweede verdieping Kantoorruimte 680 m²
Derde verdieping Kantoorruimte 440 m²
Totaal 2.450 m²

De oppervlakten zijn gemeten uit een kopie bouwtekening en zijn derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Naar verwachting bestaat de mogelijkheid tot het bijbouwen van een bedrijfsruimte met een oppervlakte welke varieert tussen de 400 m² en 600 m². Dit dient nader onderzocht te worden in samenspraak met een architect.

Opleveringsniveau:
De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om deze kantoorruimte af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Verhuurder vindt het belangrijk, dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruikers, past.

Wij denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen, die dit gebouw u kan bieden.

Indicatie opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
- Warmtepompen in combinatie met zonnepanelen
- Toiletgroepen per verdieping
- Ruime entree v.v. receptie/balie
- Mogelijkheid tot dakterras in combinatie met kantine-faciliteit
- Moderne glazen scheidingswanden – conform wens huurder
- Pvc vloeren en/of vloerbedekking
- Parkachtige omgeving met eigen buitenmogelijkheid

Huurprijs kantoorruimte:
Huurprijs is afhankelijk van opleveringsniveau.
Verwachte huurprijs bij een gemiddeld “turn-key” opleveringsniveau ca. €125,00 per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaats:
Huurprijs € 300,00 per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Bestemmingsplan:
“Bedrijventerrein Westermaat” met als enkelbestemming bedrijventerrein – kantoor en functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2”.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Hengelo (O)
Sectie Q
Nummer 1189

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.