Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Moderne en duurzame kantoorruimte met mogelijkheden voor bedrijfsruimte!

Op het bedrijventerrein Bergweide 4 bieden wij voor de verhuur circa 185 m² nette kantoorruimte op de eerste verdieping aan. Aanvullend en in overleg kan er circa 650 m² bedrijfsruimte worden bij-gehuurd. Tevens bestaat de mogelijkheid om buitenterrein te huren.
De kantoorruimte is onlangs gerenoveerd en is voorzien van moderner vloer-, wand- en plafondafwerking en zijn voorzien van airconditioning.

Locatie:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Bergweide 4 te Deventer. Bedrijventerrein Bergweide is opgesplitst in 5 delen. Op Bergweide zijn ongeveer 150 grote en kleine (productie)bedrijven gevestigd. Er is een beperkt aantal kantoorpanden.

Bereikbaarheid:
Het kantoorobject ligt op steenworp afstand van het “Hanzetrace”, de belangrijkste doorgaande weg (N348) en uitvalsweg van en naar de Rijksweg A1 en het centrum van Deventer. Het object is tevens goed te bereiken met openbaar vervoer.

Parkeren:
Er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Metrages en huurprijzen:

Eerste verdieping
- 185 m² kantoorruimte voor € 75,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Naast de kantoorruimte is het mogelijk om in de naastgelegen grote (en ca. 9 meter hoge!) bedrijfshal, in overleg met verhuurder bij te huren met een (maximale) oppervlakte tot ca. 650 m². De bedrijfsruimte is voor zien van een monoliet afgewerkte betonvloer, verlichting en is verwarmd. Vrije overspanning: ruim 11 meter en in totaal ca. 58 meter diep (kolomvrij!).

Opleverniveau:
De kantoorruimtes zijn voorzien van de volgende voorzieningen:
- Eigen entree / tochtsluis;
- Verwarming d.m.v. CV met radiatoren;
- Airconditioning;
- Nette vloerafwerking;
- Ledverlichting;
- databekabeling;
- Eigen toiletgroep.

Servicekosten:
De ruimte wordt verwarmd door middel van een gemeenschappelijke verwarming waarvoor naar rato van het aantal m² gehuurde oppervlakte een nader overeen te komen bedrag vastgesteld zal worden.
Dit bedrag “servicekosten” kan ook nog worden beïnvloed door andere tussen verhuurder en huurder gemaakte afspraken ten aanzien van de door verhuurder overige te verzorgen leveringen en diensten zoals terreinonderhoud, glasbewassing buitenzijde e.d.

Aanvaarding:
Per direct.

Zekerheidsstelling:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.