Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Kantoorruimte op een prachtige zichtlocatie in Oldenzaal!

Het object, gelegen aan een drukke doorgaande weg in Oldenzaal, is een echte 'eyecatcher'. In het gebouw zijn onder andere Infotopics en Takko Fashion gevestigd. Op dit moment zijn twee units op de eerste verdieping beschikbaar. De kantoorruimtes worden geheel turnkey en sleutelklaar opgeleverd.

Opleverniveau:
De verhuurbare units worden geheel turnkey opgeleverd.

Bereikbaarheid:
Door de ligging in Oldenzaal Zuid, dicht bij de afrit van de A1, is het object goed te bereiken met eigen vervoer. Tevens is het object uitstekend met openbaar vervoer te bereiken. Op minder dan 50 meter afstand bevindt zich een bushalte welke een directe verbinding heeft naar station Oldenzaal.

Metrages en huurprijzen:
De volgende kantoorunits zijn beschikbaar aan de Gerard Hollinkstraat 5:

Eerste verdieping
Unit 4: 170 m² v.v.o. inclusief 3 parkeerplaatsen
Unit 5: 62 m² v.v.o. inclusief 1 parkeerplaats

Tot de algemene meters behoren:
- Verkeersruimtes;
- Sanitaire voorzieningen;
- Gezamenlijk wachtruimte op de begane grond;
- Gezamenlijke pantry.

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid op eigenterrein aanwezig. Parkeerplaatsen worden pro rato verdeeld over de vierkante meters.

Waarborgsom:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Omzetbelasting:
Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke object!
De 3d impressie afbeeldingen schetsen een beeld van hoe het binnen zou kunnen worden ingericht.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.