Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Ruime bedrijfsruimte in verschillende units te huur. Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar! Het geheel is ook beschikbaar voor verkoop.

Algemeen:
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Mars”. Dit bedrijventerrein is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland en telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Provincie, gemeente en de ondernemers slaan de handen in één om door herontwikkeling “De Mars” beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendiger te maken.

Het object betreft een grootschalig bedrijfscomplex. Aan de Estlandsestraat bevindt zich de hoofdentree van de bedrijfsruimtes alsook van de kantoorruimtes. Het object is toegankelijk vanaf de Estlandsestraat alsook van de Oostzeestraat. De hoofdentree is gelegen aan de Estlandsestraat, waar zich de overheaddeuren bevinden alsook de entree naar de kantoorruimtes

Locatie:
Bedrijventerrein de Mars is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Het bedrijventerrein telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. Middels de N348 is de A1 op slechts 5 minuten afstand gelegen.

Metrages en huurprijzen:
De volgende bedrijfsunits zijn beschikbaar aan de Estlandsestraat 2, 2a, 2b en worden aangeboden voor € 32,50 per m²:
Begane grond:
Unit A: 570 m²
Unit B: 470 m²
Unit E: 1.700 m²
Unit F: 2.350 m²
Unit G: 900 m²

Totaal: 5.990 m²

Opleverniveau:
De verhuurbare units worden in huidige staat opgeleverd.

Parkeergelegenheid:
Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan:
"De Mars midden en noord", met als enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 5.1'.

Waarborgsom:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze ruime bedrijfsruimtes.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.