Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

In bedrijfscomplex ‘Levelsplein’ bieden wij een moderne turn-key kantoorruimte aan! Op de vierde verdieping is ca. 370 m² beschikbaar en deze kantoorruimte kan conform de wensen van u worden opgeleverd. Op het Levelsplein zijn diverse mogelijkheden voor huurders. Op de begane grond is bijvoorbeeld de Broodbode gevestigd! Er zijn ruime parkeervoorzieningen op het achtergelegen parkeerterrein.

Algemeen:
Het object aan de Demmersweg 21 te Hengelo bevindt zich aan het Levelsplein. Het Levelsplein bestaat uit 3 moderne kantoorpanden die grenzen aan een gezamenlijk plein. Het Levelsplein biedt huisvesting voor een variatie van grote en kleine bedrijven. Door de centrale ligging in Hengelo en nabij de A1 is het object uitstekend te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

Locatie:
Het object ligt op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijventerrein is de poort van Twente, ligt strategisch aan de A1. Het park heeft een mooie, groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. De op-/afrit Hengelo van de A1 ligt op minder dan 500 meter van het object. Op 6 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station van Hengelo waar u binnen 10 minuten met het openbaar vervoer kunt komen.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan: 'Bedrijventerrein Westermaat' met enkele bestemming Bedrijventerrein - Kantoor met functieaanduiding tot en met categorie 3.2.

Metrages en huurprijs:
4e verdieping circa 370 m² kantoorruimte.

Wij maken graag geheel vrijblijvend een huuraanbieding.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief.

Opleveringsniveau:

- Representatieve entree;
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Topkoeling;
- Databekabeling;
- Alarm;
- Lift;
- CV (gas) installatie met radiatoren;
- Pantry;
- Toiletgroep;
- Glasvezelverbinding.

Huurprijs:
Huurprijs is op aanvraag en afhankelijk van gewenst opleverniveau en huurtermijn.

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Graag treden wij in overleg om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.