Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Modern en duurzaam vrijstaand kantoorgebouw!

Het betreft een modern, vrijstaand kantoorobject dat uit 2007 dateert. Het pand bestaat uit drie bouwlagen. De indeling per bouwlaag bestaat uit een centrale kern met daaromheen de kantoorruimten langs de gevel. De indeling van de kantoorruimten bestaat uit een mix van kantoorcellen en kantoortuinen. Het object is zeer duurzaam, voorzien van label A en in goede staat van onderhoud. Ruime kavel met ruimte parkeermogelijkheden (26 parkeerplaatsen). Zeer goede zichtlocatie vanaf De Rivierendreef.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Business Delta Zone aan de noordzijde van de plaats Dronten. Zowel vanaf de Rivierendreef als het treinspoor is het gelegen op een zeer goede zichtlocatie. De omliggende bebouwing bestaat uit diverse bedrijfspanden, enkele kantoorpanden en bouwkavels.

Totale huuropbrengst:
Het object wordt voor een langdurige periode terug gehuurd door de huidige gebruiker. Huidige huuropbrengst is op aanvraag beschikbaar.

Locatie:
De locatie is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door de ligging in de nabijheid van de A6. De afstand tot spoorwegstation Dronten is circa 1,5 kilometer.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per eigen en openbaar vervoer is goed.

Kadaster:
Gemeente Dronten, sectie K, nummer 2309.

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein (9060), bestemming 'Kantoor'.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs en huurprijs:
Beschikbaar op aanvraag.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.