Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Getransformeerd karakteristiek schoolgebouw uit de jaren '20 als belegging te koop!

Voor de verkoop bieden wij een drietal verhuurde grondgebonden woningen in Almelo, gelegen aan de Dahliastraat aan. Het betreft een tweetal rijtjeswoningen en één twee-onder-één-kapper. De woningen zijn allen zelfstandig, voorzien van eigen aansluitingen en een eigen kadastraal nummer en hebben een hoog afwerkingsniveau. De woningen zijn momenteel verhuurd ten behoeve van particuliere bewoning.

Bent u op zoek naar een toekomstbestendige belegging? Dan is dit uw kans. Het gebouw is in 2019 getransformeerd naar woningen waardoor de staat uitstekend te noemen is.

Huuropbrengst:
Op aanvraag beschikbaar.

Locatie:
De woningen zijn gelegen in de wijk ‘De Riet’ welke grenst aan het Centrum van Almelo, met veel voorzieningen in de buurt.

Bereikbaarheid:
De propositie is goed bereikbaar en ligt op slechts 10 minuten van het centrum van Almelo en het treinstation.

Kadaster:
Gemeente Ambt-Almelo, sectie H, nummer(s) 14314, 14315 en 13986.

Bestemmingsplan:
"De Riet", met als enkelbestemming 'Wonen'.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
Per direct.

Vraagprijs:
Beschikbaar op aanvraag.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, onder bezwaar van huur.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze belegginspropositie!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.