Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Kantoorruimte beschikbaar in het karakteristieke 'Le Beau Monde' aan het Centraal station te Enschede.

Voor de ondernemer die goed bereikbaar wil zijn en moderne kantoorruimte in het centrum van Enschede zoekt, is dit de perfecte plek!

Voor de verhuur kunt u enkele werkplekken huren, maar ook een kantoorvloer van ca. 660 m². Daarnaast beschikt het object over een eigen parkeerkelder met ca. 38 parkeerplaatsen.

Le Beau Monde is gebouwd in 2001. De recent gerenoveerde en stijlvolle hal met groenwand en zitgelegenheid met ontvangst geeft de bezoekers en gebruikers van het gebouw een aangename eerste indruk.

Locatie:
Het gebouw ligt op een prominente locatie in het centrum van Enschede. De locatie, Brandweerstraat 20-30, ligt direct naast het recente verbouwde station van Enschede en op korte afstand van het winkelcentrum. Hier bevinden zich verschillende voorzieningen.

Bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is perfect te bereiken met het openbaar vervoer door de ligging, pal naast het NS-station van Enschede. Tevens is het object goed te bereiken per auto. Op slechts enkele minuten rijden van de locatie ligt de rijksweg A35.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over een parkeergarage met 38 parkeerplaatsen. De huurprijs hiervan bedraagt € 650,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw. Daarnaast zijn diverse openbare parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan:
“Centrum 2016” gemeente Enschede. Enkelbestemming kantoor.

Metrages en huurprijs:
De totale verhuurbare oppervlakte van het object bedraagt circa 1.530 m² en is als volgt onderverdeeld:

1e verdieping: ca. 569 m² geheel of vanaf 1 flexwerkplek
6e verdieping: ca. 90 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimtes wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- Modern uitgevoerde entree;
- Lift;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Kabelgoten v.v. wandcontactdozen en bekabeling;
- Verlichtingsarmaturen;
- Energielabel B;
- Pantry;
- Aanwezige vloerbedekking of gietvloeren.

Huurprijs:
Vanaf € 90,-- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
€ 35,- per m² per jaar te vermeerderen met btw. Dit is inclusief voorschot t.b.v. g/w/e, alsmede onderhoudskosten van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals buitenonderhoud e.d.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke kantoorobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.